AJANKOHTAISTA

Maaliskuun Siikajokilehti tarjousilmoitus

Calsorin-sarja ale -15%  luuston hyvin vointiin. Esim. Calsorin 500mg + D3 20ug tabl. hinta nyt 16,25€ norm.19,10€. Tarjous voimassa maaliskuun ajan.

Maaliskuun kampanjatarjous

Beko Strong 1mg B12 kampanjatarjous ale -15%. Hinta nyt 25,07€ 150tabl. norm.hinta 29,49€      Vahva B12-vitamiini muistin tueksi. Tarjous voimassa maaliskuun ajan.

Kampanjatarjous

Sebamed pesunesteet täyttöpussit 1000ml ale -15%. Hinta nyt 17,60€ norm. 20,71€. Ihosi parhaaksi: puhdistaa, hoitaa ja kosteuttaa. Tarjous voimassa maaliskuun ajan.

Burana Uutuus

Uusi tuote kipua vastaan. Buranan uusi olomuoto BuranaGel. BuranaGel on Suomen ensimmäinen ibuprofeenigeeli. Geeli levittyy helposti iholle. Se imeytyy nopeasti ja tahraamatta. Pakkauskoko 100g.

Favoran uutuus

Favora: Kiinteyttävät uutuudet aikuiselle iholle. Kiinteyttävä ja korjaava seerumi, kiinteyttävä ja ravitseva silmänympärysvoide sekä kiinteyttävä ja tehokkaasti ravitseva yövoide.

Vahvaa vastustuskykyä jokaiseen päivään

LACTO SEVEN sisältää seitsemää erilaista kylmäkuivattua, luonnollista maitohappobakteerikantaa ja D3-vitamiinia. Maitohappobakteerit vahvistavat vastustuskykyä ja tukevat suoliston hyvinvointia. Niistä on hyötyä erityisesti antibioottikuurien aikana, matkoilla ja ruokavaliomuutoksien yhteydessä. LACTO SEVEN -valmisteen nauttiminen kannattaa aloittaa ainakin viikkoa ennen matkaa ja käyttöä tulee jatkaa koko matkan ajan ja vähintään viikko matkan jälkeen. Ei sisällä sokeria, laktoosia, gluteenia. Sopivat kolmevuotiaasta ylöspäin kaikenikäisille päivittäiseen käyttöön.

Tasapainoa ja hyvää fiilistä jokaiselle päivälle!

FIILUS ARKEEN, FIILUS VAHVA JA FIILUS NAPERO TIPAT                                                                Fiilus-tuotteet sisältävät miljardeittain maailman tutkituimpia maitohappobakteereita.
Fiilus-maitohappobakteereista löytyy sopivat tuotteet koko perheelle, moneen makuun ja eri käyttötarpeisiin. Suomessa valmistetut Fiilus-tuotteet ovat gluteenittomia, maidottomia, laktoosittomia, soijattomia ja hiivattomia.

Valikoimassamme saatavilla

ACO Sun aurinkosuojattua nautintoa

ACO tarjoaa täydellisen valikoiman aurinkotuotteita koko perheelle, lapsille ja aikuisille, kaikkiin tilanteisiin.  Kaikki kasvoille tarkoitetut sekä lasten aurinkotuotteet ovat hajusteettomia, väriaineettomia, alkoholittomia ja erittäin vedenkestäviä.

Kaikki vartalolle tarkoitetut aurinkotuotteet imeytyvät nopeasti, antavat tehokasta suojaa ja ovat erittäin vedenkestäviä.

LYSI Omega-3 Forte

64 kapselin pakkauksen ostajalle 25 % enemmän

Vahvoista ja puhtaista Lysi Omega-3 FORTE kalaöljykapseleista saa helposti suurimman osan päivän omega-3 –tarpeesta. Kapselit sisältävät runsaasti hyvinvoinnille välttämättömiä omega-3 rasvahappoja, EPA:aa sekä DHA:ta. Sisältää hyvin imeytyvää etyyliesteröityä kalaöljytiivistettä. Päiväannos 1-2 kapselia.(Hinta 15,95 e 64+16 kapselin pakkaus)