AJANKOHTAISTA

Juhannus aukiolotiedote

Juhannusaattona 21.6.2019 palvelemme Rantsilassa klo 9 - 12

Kestilän ja Pyhännän apteekki suljettu juhannusaattona perjantaina 21.6.2019.

Juhannuspäivänä 22.6. ja sunnuntaina 23.6 kaikki toimipisteet suljettu.

Leppoisaa Juhannusta!


Siikajokilehden kesäkuun mainos

Sun Pro aurinosuojavoide nyt 17,90€ norm.n.23€. Suojaa herkkä iho auringolta. Suojakerroin SK30. Hajusteeton ja väriaineeton. Tarjous voimassa kesäkuun ajan.

Kesäkuun tarjous

Sebamed pesunesteet 300ml -15% alennus. Nyt hinta 7,50€ norm. 8,83€. Sebamed pesunesteet ovat riittoisia ja kosteuttavia. Sopii herkkäihoiselle. Myös hajusteettomana. Tarjous voimassa kesäkuun ajan.

Orionin keräilykampanja

Osta kuusi Orionin keräilytuotteita, SAAT TUOTELAHJAN. Keräilyaika 29.4- 31.7.2019. Neljä lahja vaihtoehtoa, arvo noin 30e. Muumimuki ja Muumi- kahvilusikka, Marimekon kukkaro ja Favora huulivoide, Marimekon kassi tai Finlaysonin toiletti laukku ja Orionin tuotteita.

Burana Uutuus

Uusi tuote kipua vastaan. Buranan uusi olomuoto BuranaGel. BuranaGel on Suomen ensimmäinen ibuprofeenigeeli. Geeli levittyy helposti iholle. Se imeytyy nopeasti ja tahraamatta. Pakkauskoko 100g.

Favoran uutuus

Favora: Kiinteyttävät uutuudet aikuiselle iholle. Kiinteyttävä ja korjaava seerumi, kiinteyttävä ja ravitseva silmänympärysvoide sekä kiinteyttävä ja tehokkaasti ravitseva yövoide.

Valikoimassamme saatavilla

ACO Sun aurinkosuojattua nautintoa

ACO tarjoaa täydellisen valikoiman aurinkotuotteita koko perheelle, lapsille ja aikuisille, kaikkiin tilanteisiin.  Kaikki kasvoille tarkoitetut sekä lasten aurinkotuotteet ovat hajusteettomia, väriaineettomia, alkoholittomia ja erittäin vedenkestäviä.

Kaikki vartalolle tarkoitetut aurinkotuotteet imeytyvät nopeasti, antavat tehokasta suojaa ja ovat erittäin vedenkestäviä.

LYSI Omega-3 Forte

64 kapselin pakkauksen ostajalle 25 % enemmän

Vahvoista ja puhtaista Lysi Omega-3 FORTE kalaöljykapseleista saa helposti suurimman osan päivän omega-3 –tarpeesta. Kapselit sisältävät runsaasti hyvinvoinnille välttämättömiä omega-3 rasvahappoja, EPA:aa sekä DHA:ta. Sisältää hyvin imeytyvää etyyliesteröityä kalaöljytiivistettä. Päiväannos 1-2 kapselia.(Hinta 15,95 e 64+16 kapselin pakkaus)