AJANKOHTAISTA

Favora kiinteyttävät tuotteet -15%

Ystävä iholla: Favora kiinteyttävä tuotteet ale -15%, esim: kiinteyttävä ja ravitseva päivävoide nyt 20,35€ norm.23,94€ Tehokas ja hellä ihonhoitosarja herkälle iholle. Tarjous voimassa huhtikuun ajan.

Biorion-tuotteet -15%

Biorion tuotteet ale -15%, esim. Bioroin strong 5mg 60caps nyt 30,05€ norm. 35,35€. Runsaasti biotiinia sisältävä ravintolisä tuo uutta elinvoimaa hiuksille ja kynsille. Shampoo, hoitoaine ja hoitoneste tukevat ravintolisän vaikutusta. Tarjous voimassa huhtikuun ajan.

Multivita Omegalive koko tuotesarja -15% ale

Kalaöljyvalmisteet ale -15%. esim. Multivita omegalive stron nyt18,55€ norm.21,82€ Tarjous voimassa huhtikuun ajan.

Suomen suosituin D-vitamiini DeviSol 20ug

DeviSol 20 mikrog on Suomen suosituin* D3-vitamiinitabletti! Hedelmäisen raikas imeskelytabletti maistuu sitrukselle ja hajoaa helposti suussa. Sisältää hyvin imeytyvää D3-vitamiinia. 200 tablettia nyt 18,36€.

Hengitä paremmin, voi paremmin

WellO2 - keuhkoja vahvistava ja puhdistava höyryhengityslaite löytyy nyt valikoimastamme. Tule tutustumaan.

WellO2:sta ovat hyötyneet etenkin:

✔️ Hengitysongelmista kärsivät

✔️ Huonosta ilmanlaadusta kärsivät

✔️ Ikääntyneet

✔️ Urheilijat ja aktiiviliikkujat

✔️ Laulajat ja ääntään paljon käyttävät

Burana Uutuus

Uusi tuote kipua vastaan. Buranan uusi olomuoto BuranaGel. BuranaGel on Suomen ensimmäinen ibuprofeenigeeli. Geeli levittyy helposti iholle. Se imeytyy nopeasti ja tahraamatta. Pakkauskoko 100g.

Valikoimassamme saatavilla

ACO Sun aurinkosuojattua nautintoa

ACO tarjoaa täydellisen valikoiman aurinkotuotteita koko perheelle, lapsille ja aikuisille, kaikkiin tilanteisiin.  Kaikki kasvoille tarkoitetut sekä lasten aurinkotuotteet ovat hajusteettomia, väriaineettomia, alkoholittomia ja erittäin vedenkestäviä.

Kaikki vartalolle tarkoitetut aurinkotuotteet imeytyvät nopeasti, antavat tehokasta suojaa ja ovat erittäin vedenkestäviä.

LYSI Omega-3 Forte

64 kapselin pakkauksen ostajalle 25 % enemmän

Vahvoista ja puhtaista Lysi Omega-3 FORTE kalaöljykapseleista saa helposti suurimman osan päivän omega-3 –tarpeesta. Kapselit sisältävät runsaasti hyvinvoinnille välttämättömiä omega-3 rasvahappoja, EPA:aa sekä DHA:ta. Sisältää hyvin imeytyvää etyyliesteröityä kalaöljytiivistettä. Päiväannos 1-2 kapselia.(Hinta 15,95 e 64+16 kapselin pakkaus)