AJANKOHTAISTA

Lokakuun tarjous Devisol suosikit ale -15%

Suomen suosituin D-vitamiini nyt ale -15%. Myös uutuus maku Devisol Mustikka. Esim. Devisol 20ug 200tabl hinta nyt 15,56€ norm.18.30€

Orionin keräilykampanja 28.09.20-03.01.21

Nyt tuotelahjana myös Muumi-klassikomuki juhlaleimalla.Tuotelahjana myös Marimekon Siirtolapuutarha-tyynynpäällinen, Fiskarsin Essential-yleisveitsi ja -veitsenteroitin, Orionin tuotteita ja puuvillakassi, Aineeton lahja Itämeren hyväksi. Saat tuotelahjan kuudella keräilyleimalla tai -koodilla. Keräily tuote on Orionin vähintään 9 euron hintainen itsehoitotuote.

Hengitä paremmin, voi paremmin

WellO2 - keuhkoja vahvistava ja puhdistava höyryhengityslaite löytyy nyt valikoimastamme. Tule tutustumaan.

WellO2:sta ovat hyötyneet etenkin:

✔️ Hengitysongelmista kärsivät

✔️ Huonosta ilmanlaadusta kärsivät

✔️ Ikääntyneet

✔️ Urheilijat ja aktiiviliikkujat

✔️ Laulajat ja ääntään paljon käyttävät

Burana Uutuus

Uusi tuote kipua vastaan. Buranan uusi olomuoto BuranaGel. BuranaGel on Suomen ensimmäinen ibuprofeenigeeli. Geeli levittyy helposti iholle. Se imeytyy nopeasti ja tahraamatta. Pakkauskoko 100g.

LYSI Omega-3 Forte

64 kapselin pakkauksen ostajalle 25 % enemmän

Vahvoista ja puhtaista Lysi Omega-3 FORTE kalaöljykapseleista saa helposti suurimman osan päivän omega-3 –tarpeesta. Kapselit sisältävät runsaasti hyvinvoinnille välttämättömiä omega-3 rasvahappoja, EPA:aa sekä DHA:ta. Sisältää hyvin imeytyvää etyyliesteröityä kalaöljytiivistettä. Päiväannos 1-2 kapselia.(Hinta 15,95 e 64+16 kapselin pakkaus)